Bruiloft

Een onderdeel zijn van de belangrijkste dag in jullie leven. Het moment voor DJ Coras om alles uit de kast te trekken voor een onvergetelijke avond.
Het blijft lastig om de perfecte DJ te vinden voor de grote dag in jullie leven. Met de ruime muziek kennis en jarenlange ervaring kan Coras de avond omtoveren tot een fenomenale feestavond.
Een betere afsluiting van jullie dag kan je je niet wensen.

Muziek brengt mensen bij elkaar. Daarom is het belangrijk om op één lijn te zitten. Ga samen met Coras om de tafel zitten om de avond van jullie leven te plannen, jullie wensen staan centraal.
DJ Coras belooft er een onvergetelijke avond van te maken.

Waarom andere voor Coras kozen

Edgar
Coras al meerdere malen geboekt en meegemaakt. Altijd een knalfeest!
Past zich aan naar de wensen van de klant wat erg fijn is. Is betrouwbaar in zijn afspraken en heeft alles goed voor elkaar! Als ik garantie wil voor een geslaagd feest boek ik Coras!
Dianna
Wij hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad, met als afsluiting een knallend feest.
Met Joas is het prettig samenwerken: voorafgaand denkt hij goed mee over persoonlijke wensen en op de avond zelf is hij spontaan, flexibel en speelt goed in op het publiek.
Een aanrader!
Thijs
DJ Coras heeft op onze bruiloft gedraaid en later nog tijdens een huisfeest en hij krijgt Ă­edereen aan het dansen!
Hij is sfeergevoelig en weet daardoor mensen echt mee te nemen in een vermakelijke avond! Coras draait goed, is betrouwbaar en daarnaast ook een relaxte gast.
Een enorme aanrader voor wat voor een feest dan ook. Ik sta garant!

Boek ook Coras voor uw bruiloft