Identiteit van Coras

Christelijke DJ

Coras kenmerkt zicht door zijn christelijke identiteit.
Hij is zelf christelijk en dat hoor je als hij achter de knoppen staat. Hij let op de songteksten en bepaalt aan de hand daarvan of hij het draait of niet. ‘Christelijk verantwoord’ klinkt misschien wat ‘heilig’, maar de basis blijft hetzelfde: het is altijd tijd voor een feestje.

Verantwoordelijke muziek

Wil je geen muziek op je feest horen waar je niet achter kan staan?
Dat is bij Coras van zelfsprekend.
In het voorbereidende gesprek krijg jij de ruimte om je wensen te laten horen. Iedereen heeft namelijk een ander perspectief op christelijke verantwoord. Coras doet er alles aan om je wensen in vervulling te laten gaan. Je zult sommige nummers niet in zijn database vinden, maar hij maakt ook ‘clean edits’ waar hij dat ene vervelende woordje laat verdwijnen.

Christelijke feestmuziek

Naast dat Coras op let welke muziek hij niet draait. Vind hij het ook leuk om christelijk feestmuziek te draaien. Dit word uiteraard besproken bij een kennismakingsgespreke, om te kijken of dat past bij jouw feest en gasten. De goede beats van Toby Mac, LZ7, Hillsong Y&F, NewWorldSon, Capital Kings en Rend Collective, laat Coras maar al te graag horen.
Jouw persoonlijke voorkeur is dus ontzettend belangrijk: als je christelijke muziek wilt horen dan ben je bij Coras zeker aan het goede adres!

Coras is er van overtuigd dat hij dit werk mag doen samen met God. We mogen van God van het leven genieten en daar wilt Coras graag bij helpen: wil jij er ook een onvergetelijke avond van te maken?

Waarom DJ Coras?

DJ icon check
Professionele DJ
Ruim 10 jaar ervaring.
Euro icon check
Heldere prijzen
Offertes en prijzen worden van volledige informatie voorzien.
Music icon check
Eigen muziekwensen
In een voorbereidend gesprek kan je je muziekwensen doorgeven.
Happy smile icon check
Verantwoordelijke muziek
Een DJ die jouw normen en waarde snapt.
Geen aanstoodgevende muziek (meer).
Coras boeken
Vrijblijvende offerte
Ik heb nog een vraag
Makkelijke contact